Vandra, upplev, övernatta

Övernattning

Hit till vår gård är man välkommen för att återknyta kontakten med naturen! För att verkligen få uppleva de olika elementen; vind, vatten, eld och jord. Här får man bo enkelt på nybyggargården, där lyxen är ”olyxen”, och man får uppleva lugnet som finns i naturen. Boka en eller flera nätter i Bagarstugans inre rum, Lillstugan eller Tipitältet med kamin. I Bagarstugans inre rum finns två sovplatser med sköna resårsängar och likaså i Lillstugan och i Tipi- tältet. I Tipi- tältet finns gott om plats för extra madrasser.  Tag med eget linne och handduk!

Här på gården eldar man för värme, hämtar vatten i kallkälla, tvagar sig genom dopp i sjön eller den vedeldade bastun med tvättrum utomhus och går på det nybyggda Hemlighuset (utedass). Bastu liksom frukost ingår och så långt som möjligt är frukosten ekologisk.Vi vill vara rädda om naturen och inte tillföra gifter och vi tackar Dig som gäst att du också använder ekologiska hygienprodukter och matvaror. Möjlighet finns att laga medhavd lunch i uteköket!

Vandring

Runt byn Renbergsvattnet finns ett flertal uppmärkta vandringsleder, ett härligt sätt att komma ut i skog och mark!  Ett stenkast från gården passerar också den historiska Kyrkstigen som går mellan Burträsk och Skellefteå. En vandring på fyra mil där en övernattning här på gården kan passa ypperligt.

Kurser/ retreat/ konferens

Hit är du också välkommen med det lilla arbetslaget, förlägg din konferens för max 9 personer i den timrade Bagarstugan från 1800- talet! Här finns också möjlighet att förlägga sin kurs i en rofylld miljö. Vi räknar med att Du delar vår syn om att leva i samklang med naturen och att lämna den som den var innan Du besökte den! Sakta ned och känn att du också är en del av naturen, där vi alla levande varelser hänger ihop. Njut av en dag med fågelsång, eldens knaster och kok- kaffe!

Håll utkik  efter kurser och event där vi är medarrangörer såsom skogsbad och vandringar! Gården är endast öppen för övernattande gäster samt bokade arrangemang!