Im also a Photographer

Intuitiv Animal Photographer

Johanna Sundin

Det där som vi alla egentligen vet, att hästen är den visaste av varelser, att hunden har förmågor vi människor bara kan drömma om, att katten slår oss med hästlängder i mindfulness, sådant vill jag fånga! Med oändligt tålamod och gott om tid skapar jag tillit så att djuret slappnar av och visar sitt rätta jag. Om du och djuret vill så introducerar jag Er mer än gärna i Trust Technique, en enkel teknik som gör oss avslappnade. Jag är erfaren i olika former av mindfulnesspraktik såsom yinyoga, skogsbad och meditation. Jag vill fånga djurets personlighet och är lyhörd för dess tankar och önskningar. Och självklart får gärna Du vara med på bilden för vackra minnen av Er relation!

Min fotobana började för många år sedan i mörkrummet på Strömbäcks folkhögskola. Det var en speciell tjusning att framkalla filmen i kolsvart mörker och se bilderna växa fram i kopieringsvätskan. Uppdragen har varierat genom åren, hos studieförbund, föreningar, produktfoto och ett flertal utställningar. Det digitala genombrottet har skapat nya spännande förutsättningar.

I övrigt är jag en djurälskande entreprenör som lever nära naturen. Jag älskar att känna att jag är en del av naturen, att allt som lever hänger samman. Jag bjuder också in till foto-sessioner på vår natursköna gård i byn Renbergsvattnet utanför Burträsk, där vi även bedriver ekoturism. Kanske med en vacker timmervägg som bakgrund eller sagoskogen bakom knuten som levande ateljé.

Varmt välkommen med Din förfrågan!

Djurfotografering

Reportage- Vandring med hästar

Produktfoto

Priser

Grundpris; Jag är lyhörd under aktuell session och lägger generöst den tid som behövs för en fotografering i lugn och tillit. I priset ingår också för och efterarbete och 20 bilder digitalt. 1900 kr.

Tillval;

Papperskopior 10*15; 400 kr

Förstoringar per styck;

20*30 – 90kr
30*40 – 300kr
40*50 – 400kr
50*70 – 550kr
70*100 – 750k

Betalning sker vid fototillfälle, företagsswish. Alternativ faktura.

För foto/ text-reportage maila för offert.

Copyright
Det här är vad som gäller enligt upphovsrättslagen:
Alla fotografier tagna av fotograf Johanna Sundin, är skyddade av upphovsrätten. Fotografierna får inte laddas ner, kopieras, scannas, lagras, skickas, användas, ändras eller på något annat sätt reproduceras eller publiceras utan fotografens skriftliga medgivande. Bilderna är enbart för privat bruk.

Att kopiera dessa bilder orsakar mycket sämre kvalitet än originalet, och detta är i konflikt med vad fotografen står för. Vi förbehåller oss rätten att göra skylt- och utställningsbilder om inget annat skriftligen avtalats. När det gäller publicering på Facebook och hemsida frågar vi särskilt efter kundens medgivande.

Köpvillkor, retur och byten

Det går inte att återlämna bilder som är beställda från egna personliga original då de inte går  att sälja vidare till någon annan.”När ångerrätten inte gäller…. Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel” (källa: Konsumentverket, Hallå konsument 2016